Reisaanbod

Reizen met de Bernina Express

Reisaanbod

3-daagse treinreis Bernina Express

De treinreis begint in Chur. Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar Chur. Deze stad is de thuisbasis van de Rhätische Bahn met de wereldberoemde treinen van de Glacier Express en Bernina Express. 

5-daagse treinreis Glacier & Bernina Express

Aankomst in Brig. U parkeert uw auto bij het hotel om deze op de laatste dag van uw treinreis weer op te halen. Brig ligt in het zonnige Oberwallis en is centraal gelegen in de Alpen. Eén van de mooiste Alpenpassen, de Simplonpas, begint bij Brig.

6-daage treinreis Zwitserse Panoramatreinen

Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar Zermatt. Dit beroemde bergdorp is autovrij en ligt aan de voet van de Matterhorn. Met de wereldberoemde Bernina Express van de Rhaetische Bahn langs de UNESCO Werelderfgoed route.

8-daagse treinreis Rail Adventure

Treinreis van Luzern naar Zermatt. De tunnel in het Alpen massief in het hart van Zwitserland en waarbij u in slechts 17 minuten aan de andere kant bent. Geniet u van de pure en ongerepte natuurlijke schoonheid van de oeroude bergbossen, glooiende Alpenweides en bergriviertjes.

8-daagse treinreis Grand Tour Zwitserland

Deze treinreis begint in Interlaken, gelegen in het hart van Zwitserland tussen twee meren en aan de voet van het Jungfrau gebergte. Met de wereldberoemde Bernina Express van de Rhaetische Bahn langs de UNESCO Werelderfgoed route.

11-daagse treinreis Puur Zwitserland

Deze uitgebreide treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland en eindigt in Zürich.Geniet van de prachtige route! Van de palmen en mediterrane sferen naar de gletsjerwereld met de hoogstgelegen bergwijn-opslag van Europa, gletsjerpaleis met ijssculpturen en een ijsglijbaan. 

Bernina express
Route
Hoogtepunten
Contact